6 Ocak 2012 Cuma

Tonia Tisdell gerçekleri

Tonia Tisdell bilirsiniz ki ismini Mersin İdman Yurdu ile duyurdu Türkiye'de. İdman Yurdu'nun geçen seneki şampiyonluğunda çok emeği var. İsmi tarihe kazındı yani kısacası. Mersin İdman Yurdu'nda bulunduğu süre zarfında sempatisi ve saflığı ile dikkat çekmişti. Mersin taraftarını da böyle inandırmıştı. Bu sabah Mersin İdman Yurdu muhabirlerinden Volkan Toslak ve Ankaragücü'lü Hakan Toka ile Tisdell'in MİY ve Samsunspor arasında geçen yolculuğu hakkında bir kaç acı gerçek öğrenerek inandığım Tisdell hakkında acı bir kaç şey öğrendim.
Nedir peki bu olaylar?
Tisdell Ankaragücünde parasını alamadığı için sözleşmesinin feshini istiyor ve direk Mersin'e geliyor. Otellerde kalıyor yiyor içiyor. Taman bu iş diyor sizdeyim falan sözler veriliyor imzalar atılıyor. Sonra sözde Ankara'ya dönüyor Tisdell. Bu sırada tabi Ankara değil Samsun'a gitmiş futbolcu. Adnan Sezgin Ahmet Gökçek vasıtasıyla futbolcunun aklını çeliyor ve Samsun'a getiriyor. Samsunda iken MİY'li yöneticilerle görüşmesinde Ankara'dayım diyor. Hali hazırda Mersin'e imza atmış futbolcu bir de gidiyor Samsun'a imza atıyor.


Yani kıssadan hisse Tisdell Mersin'de krallar gibi ağırlanıyor söz veriyor sözü geçiyoruz imza bile atıyor. Statta maç bile izliyor taraftarı selamlıyor sonra ben Ankara'ya gidiyorum diyip Adnan Sezgin'in Gökçek kanalıyla  Samsun'a geliyor Samsun'a da imza atıyor.


Bu futbolcuya lisans çıkarılamaz bildiğim kadarıyla talimatlarda öyle idi. İki imza var çünkü.


Kendi görüşüm; Tisdell beni hayal krııklığına uğrattı. Sandığımız gibi biri değilmiş.


Futbol Sandığı blogunun sahibi Tansu Gürsel'de ekledi; "Samsun aynı şeyi sezon başında Ekigho Ehiosun transferinde Karabük'e yapmıştı."


Bitti.

Hiç yorum yok: