7 Ocak 2012 Cumartesi

3 Temmuz sabahından komik bir anı

Yine tarihe not düşmek adına yazdığım bir yazı. Hafızam bana oyun oynar falan diye bu anıyı not düşmek istedim bloga. Bakıp bakıp gülerim. Keza o sabah için gülünebilecek tek anı da bu ya neyse. Anıya geçelim.


Bir pazar klasiği yine annemin erkenden kalkıp yazlığa gitme isteği babamın da annemden önce kalkma becerisi var yine evde. Abim ile ben bekleniyoruz haliyle. Her pazar aynı kriz. Uyansalar da gitsek. Zaten uyuyacağınız varsa da belli bir saatte belli ediliyor uyanmanız :)


2 Temmuz akşamı yine yarın erkenden kalkıp gidelim muhabbetleri döndü. Sabah oldu. Yine annem ve babam bizden önce kalktı. Abim bir odada ben bir odada uyuyoruz. Benim uykum hafiftir. Biraz babam ile annemin muhabbetlerine kulak kesiyor. Annem babama "bunları bu saatte uyandırırsa bir tek bu uyandırır" diyor. Sonra da "bak nasıl zıplayacaklar şimdi" diye ekliyor. İkimizinde duyacağı şekilde "Hadi kalkın. Aziz Yıldırım tutuklanmış" diye biraz yüksek sesle sesleniyor. Zınk diye ikimiz birden fırlayıp babamların odasına gidiyoruz ve NTVSpor'da günlerce duracak olan o kırmızı KJde "Son Dakika Şike Soruşturması Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım göz altına alındı."


Annem biliyor uyandırmayı. Nereden vuracağını bildi ve uyandırdı. Erkenden yazlığa gitmiş olduk. Ama eminim o da keşke öyle bir olay olmasaydı diyordur. Bitti

1 yorum:

gökmen dedi ki...

Keşke bunu bir şaka olarak yapsaydı :(