17 Ocak 2012 Salı

Allah'ın sopası yok

Fenerbahçe kümeye
Manisaspor taraftarı beraberliği yakaldıktan sonra maçın sonuna doğru Fenerbahçe kümeye diye bağırmaya başladı. Manisaspor'un Fenerbahçe ile alıp veremediği nedir? Sen kim oluyorsun da Fenerbahçe'ye dil uzatıyorsun be arkadaş.

Yiğit İncedemir
Yiğit İncedemir son süratla taç çizgisine doğru geliyor, top dizlerine çarpıyor bakıyor ki o hızla giderse taç çizgisi dışında sakatlık numarası yapıcak geri vites yapıyor geriye doğru yatıyor be kasıklarını tutuyor. O anda size yemin ederim "tam Galatasaraylık futbolcuymuş ha" dedim.

Allah'ın sopası yok
Allah sopasını gökten indirmez tepemize ama bize öyle bir ders verirki. Üstünden 10 yıl geçse de unutmayız. Yiğit İncedemir ve arkadaşları bugün Allah'ın sopasını tadına baktılar. Tanrım onlara çok güzel bie ahlak dersi verdi.

Golden sonra tribüne koşan futbolcu candır
Baroni golden hemen sonra tribüne koştu. Aynı sevdayı paylaştığı insanlar ile sarılmak istedi. Arada demirler olmasa inanıyorum ki Baroni içeri girecek ve sımsıkı sarılacaktı taraftarlara. Ta en sonuna kadar gierdi tribünün!

İyiler mutlaka kazanır
Bir reklam filminin mottosuydu bu. Ne kadar geçerli bir söz olduğu bugün kanıtlanmış oldu. Fenerbahçe bugün Manisaspor'dan çok daha iyiydi. İlk yarıda işi bitirmiştik aslında ama işte Emre'nin de dediği gibi "yine kendimizi kendimiz sıkıntıya soktuk". Olsun ahlak bugün dersini verdi. İyi kazandı.

Altı üstü bir maç
Maçtan hemen sonra attığım bir tweetten ötürü sevdiğim bir arkadaşımla tartıştım. İlk söylediğim şey "altı üstü bir maç" oldu. Güzel oyunu kirletenlere hepimiz tepki göstermeliyiz.

Efsane fotoğraf
Bugüne dair unutulmayacak iki fotoğraf var. Birincisi tirko çubuklu ile çekilen resim ikincisi Aykut Kocaman'ın 2. golden sonra kameralara yakalanan hali







1 yorum:

Fethiyeli dedi ki...

Güzel tespitler yakalamışsın. Eline sağlık.